Billetsalget.dk logo

Cocktails og i seng med Kongen


Dato og tid

Fredag d. 23. januar 2015 kl. 19:30 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 23. januar 2015 kl. 18:00

Sted

JazzHouse, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K JazzHouse
Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Cocktails og i seng med Kongen


Kom til en eksklusiv aften på det legendariske JazzHouse i København, drik farverige cocktails og hør om de danske kongers mindst ligeså farverige seksuelle eskapader. 

Præsenteret af Kulturen Nu åbner JazzHouse deres fantastiske cocktailbar op for en spændende historisk aften, hvor Sarah Marie Larsen gennem fortællingen vil tage dig ud på en excentrisk rejse om de danske kongers utroskab. Dyk ned i kærlighedshistorierne, med en cocktail i hånden, sammen med dine veninder. 

De kongelige affærer:

For de danske konger var politisk arrangerede ægteskaber ofte en realitet, så kærligheden fandt de udenfor ægteskabet. Hør om nogle af danmarkshistoriens største kærlighedseventyr, om de danske konger og deres smukke og farverige elskerinder, og om forsmåede dronninger, der skulle forblive trofaste overfor kongen.
Der vil blive fortalt om den farverige og lettere fordrukne Christian 4.; om enevoldskongerne Christian 5. og Frederik 4. som levede i faste forhold med deres elskerinder ved siden af dronningen; Christian 7., vor gale konge og hans affære med Støvlet Katrine til stor forargelse for hele landet; Frederik 6., der havde skemalagt sin tid mellem dronningen og elskerinden; og til sidst Frederik 7. og hans modehandlerske Grevinde Danner, som blev så forhadt.
Kom og hør om 250 års dramatiske og fængslende kærlighedsaffærer.

Sarah Marie Larsen er cand.mag i historie, med speciale i hvordan konger gennem tiden har haft kærlighedsaffærer uden for deres ægteskaber. Sarahs speciale er et interessant indblik i fortidens etik, moral og syn på kvinder og kærlighed. Sarah Marie Larsen har gennem mange år arbejdet med kommunikation og formidling bl.a. på Christiansborg Slot.

 

OBS. Der vil ikke være almindeligt dørsalg, så for at sikre dig en plads skal billetten købes her. Der er kun få billetter og arbejdes efter først til mølle princippet.

- cocktails indgår ikke i billettens pris

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Billetsalget.dk
Tlf: +45 28762496
info@billetsalget.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Billetsalget.dk
Tlf: +45 28762496
info@billetsalget.dk