Billetsalget.dk

Ruths Reggae Børnefest


Dato og tid

Søndag d. 12. juli 2015 kl. 10:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 12. juli 2015 kl. 10:00

Sted

Byens Lys, Fabriksområdet 99, 1440 København K Byens Lys
Fabriksområdet 99
1440 København K

Arrangør

BørneJazzKlubben
Tlf: +45 31 68 16 15
info@bornejazz.dk


ARRANGEMENTET ER RYKKET TIL BYENS LYS

Fabriksområdet 99
1440 Kbh K


Tag med til Ruths Reggae Børnefest på Havnefronten ved Kultur Islands Brygge og hør flere forskellige bands/DJ's spille den populære reggae-musik.


I tidsrummet mellem kl. 10 og 14 holder BørneJazzKlubben en fest på Byens Lys (Lige bag Månefiskeren på Christiania).

Der kan du høre 5 forskellige bands/DJ's spille en af tidens mest populære genre; reggae.

Traditionen tro ved BørneJazzKlubbens årlige festival-dag, er der højt til loftet, masser af sjove indslag og god musik og plads til at være et musikglad og nysgerrigt barn der både gerne vil sidde hos mor og far, danse og komme tæt på musikerne.

PROGRAM:

Konferencier: Tormod (kendt fra Trolle og Tormod)

10:00
Dørene åbner

10:00 til 10:30
DJ COCONUT QUEEN
Den smukke Coconut Queen har danset til reggae rytmer fra tidernes morgen! Hun har rejst en masse i det store Afrika, hvor hun har spillet sprøde rytmer.
Coconut Queen spiller yderst dansabel reggae for børnene og man kan ikke andet end at lade sin krop gynge med på hendes rytmer. Børn elsker fri kropslig udfoldelse, herunder dans. Og hvad er bedre end den vaskeægte reggae som Coconut Queen kan trylle frem. Coconut Queen leverer lige fra klassikere til tunge og lette roots-rock-reggae- tunes.

10:30 til 11:15
99% MAX AKWAABA
Den danseglade bamsefar Max spiller og synger på tysk og han har taget sit super-band med, bestående af musikere fra de dejlige grupper Analogik og BliGlad. Ved dette første af dagens to koncerter, kalder de sig "99% Max Akwaaba super band" og spiller op til den frækkeste Afrikansk/Tyske syrede-danse-fest. Max Buthke, der ofte er set i læderbukser og undertrøje, er af en anmelder fra politiken beskrevet som en mellemting mellem Baloo fra ’Junglebogen’ og Andrew Strong fra filmen ’The Commitments’? Og som leder for bandet sørger han for at alle er i godt selskab og i dansehumør.

11:15 til 11:45
DJ COCONUT QUEEN

11.45 til 12:15
VUVUZELA KIDZ
Ingen reggae fest uden jamaicansk street kultur, nemlig dancehall dans! Igen i år har vi selvfølgelig inviteret børnegruppen fra Vuvuzela dancehall comunity til at komme og danse for og med os!
I og med dancehall er en kultur betyder det ligeledes, at dancehall-dansen har mange forskellige former og udtryk, men ens for disse er, at alle bevægelserne handler om groove. Yderligere og måske aller vigtigst har dansen afsæt i jamaicanernes liv, og i forlængelse heraf er dansen baseret på følelser. De talentfulde Vuvuzela Kids har siden sidste år gæstet i programmet Danmark har talent, hvor de røg helt til semifinalen!
Tjek:www.vuvuzeladance.dk

12:15 til 12:30
DJ COCONUT QUEEN

12:30 til 13:00
Tormods Reggae Experience
Tormod tager dig med på en rejse til reggaens fødeø: Jamaica. Hernede er der kun fed musik og det er den han spiller. Man kan også opleve Tormods Reggae Skole, som indfører store og små i jamaicansk dans og sådan noget som DUB. Tormod spiller spade og synger og han medbringer sin trofaste DJ og el-trommeslager: Doktor Dub!
Tormod er kendt fra den danske børnescene, hvor han har optrådt i en lang årræke, med alt godt fra havet: Trolle, Chapper, Bubber, Pharfar og ham der Onkel Reje.

13:00 til 13:15
DJ COCONUT QUEEN

13:15 til 14:00
100% MAX AKWAABA
Den danseglade bamsefar Max spiller og synger på tysk og han har taget sit super-band med, bestående af musikere fra de dejlige grupper Analogik og BliGlad. Sammen kalder de sig "100% Max Akwaaba super band" og spiller op til den frækkeste Afrikansk/Tyske syrede-danse-fest. Max Buthke, der ofte er set i læderbukser og undertrøje, er af en anmelder fra politiken beskrevet som en mellemting mellem Baloo fra ’Junglebogen’ og Andrew Strong fra filmen ’The Commitments’? Og som leder for bandet sørger han for at alle er i godt selskab og i dansehumør.

Aldersgruppe 2 til ca. 8 år.

Koncerten er udendørs

Pris: 100 kr.*

*Prisen er eksklusiv et billetgebyr på 10 kr. Billetprisen er pr. person og gælder både til børn og voksne.

For medlemmer af BørneJazzKlubben:

Spar 50%
Pris: 50 kr.*

*Prisen er eksklusiv et billetgebyr på 10 kr. Billetprisen er pr. person og gælder både til børn og voksne. Der vil blive påkrævet fremvisning af medlemskort i døren.

For medlemmer af Børn i Byen:

Spar 25 %
Pris: 75 kr.*

*Prisen er eksklusiv et billetgebyr på 10 kr. Billetprisen er pr. person og gælder både til børn og voksne. Der vil blive påkrævet fremvisning af medlemskort i døren.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BørneJazzKlubben
Tlf: +45 31 68 16 15
info@bornejazz.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BørneJazzKlubben
Tlf: +45 31 68 16 15
info@bornejazz.dk